Meer resultaten voor akoestische band bruiloft

 
akoestische band bruiloft
Moon About Akoestische bruiloftband voor receptie en dansvloer.
dansen op akoestische bruiloftband foto Mike Lammers. het juiste volume. omdat we een kleine band zijn passen we overal: bij de ingang, tussen de tafels, op het terras en op het podium. Op een bruiloft wordt heel wat afgepraat door vrienden en familie die elkaar soms lang niet hebben gesproken, dan mag muziek niet overheersen.
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
Akoestisch? De perfecte band op jullie feest BandZoeker.
Advies of hulp nodig bij het boeken? Neem contact met ons op en wij helpen jou de beste band te vinden! Filters 1 Filters verwijderen. Aantal bandleden oplopend. Aantal bandleden aflopend. Niet te hard, niet te zacht, maar altijd de sfeermakers van jullie feest! Een ongedwongen duo bestaande uit twee zingende rasartiesten met gitaar en contrabas. Wil je gaan dansen? Dan kan je dansen. Wil je dat nietdan, is dat ook goed! Niks moet en alles mag. Nice Dice kan op verschillende manier. 800 2 Check beschikbaarheid Beschikbaarheid. Autenthiek Sfeervol Verzoekjes. Gewapend met een hoge dosis muzikaliteit en een brede muzikale database weet Acoustic Express op iedere gelegenheid de gewenste sfeer te creƫren. Het fundament van dit duo staat als een huis, gevormd door tweestemmige zang met gitaar. Met een minimale bezetting weten ze een volle sound te. 950 2 Check beschikbaarheid Beschikbaarheid. Ongedwongen Aanpassingsvermogen Voor ieder wat wils. Common Sense Ben je opzoek naar sfeervolle akoestische muziek, dan ben je bij Common Sense aan het goede adres.
akoestische band voor bruiloft Woodworks groot repertoire.
U heeft een akoestische band voor bruiloft nodig? Woodworks is een akoestische band die geheel op houten instrumenten met veel passie muziek speelt. Contrabas, cajon, akoestische gitaar, accordeon en meerstemmige zang is de basis van dit drietal. Wij spelen overal, dus ook op huwelijksfeesten.
LARA LEAVES Akoestische coverband voor bruiloft, feest achtergrond.
Lara Leaves is een akoestische coverband voor bruiloft, feest achtergrond. Deze band is dan wel klein in bezetting duo/trio maar groots in energie met een volle sound. Zowel de muzikaliteit, spontaniteit, professionaliteit als interactie maakt Lara Leaves uniek als coverband geschikt voor bruiloft, feest of andere gelegenheden.
Akoestische band boeken? Kijk en luister naar onze professionele artiesten.
Een betaalbaar akoestisch duo of stijvolle vintage coverband. Wij verzorgen al 20 jaar muzikale omlijsting en zijn een expert op het gebied van akoestische muziek tijdens een bruiloft ceremonie, receptie, avondfeest en het verzorgen van live achtergrondmuziek. Akoestische band boeken?
Bruiloft Three/Third XL, Akoestisch Trio Allround Coverband.
Heeft u trouwplannen in vroeg of gevorderd stadium en zoekt u naar een band die uw bruiloft tot een onvergetelijk feest maakt? Vindt ook u dat een zevenkoppige band meer dynamiek en energie brengt dan enkel een DJ? Dan bent u bij Three/Third XL aan het juiste adres: Three/Third XL heeft ruime ervaring als het gaat om het muzikaal begeleiden van uw mooiste dag.
ZoekEenBand.nl coverbands/dj's' en akoestische bands boeken.
bekijk deze band. Door het akoestische geluid van DEEPER SHADE is dit duo ideaal voor achtergrond muziek op bruiloften, diner-dansant met kerst bijv, recepties, bedrijfsfeesten of andere speciale gelegenheden maar DEEPER SHADE kan ook een knallend feest maken met deze akoestische sound.

Contacteer ons