Resultaten voor coverband playlist

 
coverband playlist
Coverband Gonzo! Classic rock, Modern rock en Nederlandstalige hits.
Compilatie film van Coverband Gonzo op Surfrock 2017. 17 Juni speelt Gonzo op Surfrock! Surfrock is een 3 daags muziek evenement bij de Surfplas in Krimpen aan de Lek. Op zaterdag 17 juni staat Gonzo om 13.00 op het podium.
de Spikes: dé allerleukste coverband uit België.
Bovendien verloten wij zodra wij de eerste 100 abonees binnen hebben een zéér leuke prijs! Klikken maar op de YouTube knop hierbeneden en daarna op de rode knop ABONNEREN aan de rechterzijde. d allerleukste coverband uit Belgi sinds 2015 met vrouw!
Playlist voor Bruiloft en Feest coverband LEGEND.
Al meer dan 10 jaar speelt Legend als feestband tijdens koningsdag, carnaval bedrijfsfeest in feesttenten of Lees meer. COVERBAND MET BLAZERS. Legend biedt ook uitkomst wanneer je iets extras zoekt voor je feest. De vaste bezetting van Legend is ook uit te breiden naar twee zangeressen en met onze eigen legendarische blazerssectie. Voor grote feesten waar best iets meer mag zijn en waar het dak er absoluut af moet komt Legend met deze 10-mans formatie de Lees meer. Muziek voor Bruiloft en Feest. bekijk hier het complete overzicht. Wanneer de muziek goed is en als de band het geweldig speelt dan kan het feest niet meer stuk. Bekijk hier het complete overzicht van de nummers die opgenomen zijn in het repertoire van Legend. De meest complete playlist voor bruiloft en feest samengesteld uit de grootste hits uit de top 40, de beste Nederlandstalige feestmuziek en de meest bekende pop en rock hits vanaf de jaren 70.
Playlist en MP3 muziek Top 100 band Grooving.
Playlist MP3 en Video. Een greep uit ons repertoir.: Radar Love Golden Earring. Rain Down on Me Kane. Summer of 69 Brian Adams. Alles is liefde Blof. Locked out of Heaven Bruno Mars. Message in a Bottle The Police. The Wall Pink Floyd.
Playlist: Who's' NeXt?: All Time Live Music Coverband.
Hieronder staat een selectie van het meest recente repertoire van coverband Who's' NeXt. speelt een avondvullend repertoire echte all-time live muziek, van rock tot ballad, van de 60's' tot vandaag de dag. Om Who's' NeXt? live te zien en te horen kijk dan in onze agenda en bezoek een optreden.
Coverband The Tour Dé leukste allround coverband van Nederland voor bedrijfsfeesten, festivals en bruiloften!
Met meer dan 1000 optredens in binnen en buitenland is allround coverband The Tour één van de meest geboekte coverbands van Nederland! Deze strakke, professionele en energieke band maakt van ieder evenement een onvergetelijk feest! Informeer nu naar de beschikbaarheid!
Coverband MILLSTREET, de liveband zonder grenzen uit Brabant.
Top 40 100% Dance Pop Rock Party. Coverband MILLSTREET, d e live band zonder grenzen. Oké, luister goed! Je hebt een groot evenement op de planning, maar je bent wel klaar met de standaard coverbands en DJ's. Je wilt er 100% zeker van zijn dat men over een half jaar nog over jouw evenement napraat?
Soulbeach Where The Party Starts!
Wij verwerken veel nummers in medleys waardoor uw gasten telkens weer aangenaam verrast worden een feest van herkenning! Door onze zorgvuldig afgestemde setlijst, met muziek uit de jaren 70, 80 en 90 en de hits van nu, is het feest vanaf de allereerste noot!

Contacteer ons